Salate

miercuri, 13 februarie 2013

Salată cu porumb și ciuperci

Ingrediente:
  • 1 cutie de porumb (340g)
  • 300g de ciuperci
  • 100g de ceapă
  • 150g de morcovi
  • 300g piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • maioneză
  • ulei vegetal
Preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert timp de 20 minute, dupa ce sa fiert se taie mărunt. Ceapa se curata și se taie mărunt.Morcovul se dă pe razatoare și, ciupercile se taie cubulețe.
Se prajește ceapa în ulei, apoi se adugă morcovul și ciupercile, se lasă sa se prajească timp de 10 minute, dupa aceea se lasă la răcit, ouăle le dați pe răzătoarea medie. Dupa ce s-a răcit morcovul, ceapa și ciupercile prajite adăugăm oule, pieptul de pui taiat mărunt, porumb (scurgem apa din porumb), sare și maioneză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu