- 150g caizer afumat
- 150g roșii cherry (sau roșii normale)
- 150g salată verde
- 12 ouă de prepeliță (sau 4 ouă de pui)
Sos aromat:
- 50 ml ulei de măsline
- o jumatate de lămâie
- 1/2 linguriță maghiran uscat
- 1/2 linguriță busuioc uscat
- sare
- piper
Fierbeți ouăle de prepeliță, după ce au fiert și s-au răcit le tăiați în două, caizerul tăiați felii mici, roșiile cherry tăiați în două și adaugi salata verde tăiată mărunt sau ruptă.
Pentru prepararea sosului se amestecă ulei, sucul de lămâie, maghiran, busuioc, sare și piper, apoi amestecați cu salată.
*O salata delicioasa! În loc de caizer se poate folosi orice delicatese din carne - șuncă, somon, pastramă, piept de pui afumat etc.
Privind numărul de ingrediente se pot obține 4-6 porții.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu